Een bouwproject kent vele partijen en is daardoor vaak al snel complex en onoverzichtelijk. Bovendien krijgt u te maken met wet- en regelgeving en vele beslismomenten. Daarom kunt u het beste een bouwadviseur inschakelen vanaf het eerste idee voor uw bouwplan. Fundamentele beslissingen in de initiatiefase kunnen namelijk grote gevolgen hebben voor het verdere verloop van het bouwproject. Wij kunnen u begeleiden bij het nemen van beslissingen die recht doen aan uw belang in het project.

Alles om een uitkomst te realiseren die u werkelijk voor ogen heeft

Dat doen wij door met een helikopterview naar uw project te kijken, goed te luisteren en een gedegen analyse te maken op basis van feiten. Wij vinden het daarbij belangrijk dat u zich gehoord en gezien voelt waardoor u vanuit authenticiteit kunt handelen. Want dan ontstaat er echte interactie, waardoor we elkaar beter begrijpen en krachtiger en effectiever kunnen schakelen.

Wij stimuleren de verbinding tussen partijen en ondersteunen samenwerkingsverbanden

Als uw onafhankelijke externe deskundige helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Met ruim 30 jaar veldervaring hebben wij een scherp oog voor de belangen die over en weer spelen. Het is onze missie om deze op projectniveau samen te brengen en te komen tot een open samenwerking tussen alle partijen. Daarbij is een goed inlevingsvermogen en goede communicatie onontbeerlijk om uw project efficiƫnt en effectief te laten verlopen.